Kristoffer Levinsen har som erhvervspsykolog særligt blik for, at der i alle processer, der involverer mennesker, er vigtige ting på spil, som handler om andet og mere end handleplaner og strukturer.

Kristoffer fører i sit arbejde først og fremmest an med psykologisk viden og faglighed funderet i videnskab og robuste metoder. I kraft af at være kommet ind i erhvervspsykologien tidligt i sin karriere, og derigennem have haft kontakt til en bred kunde- og samarbejdsflade inden for både private og offentlige virksomheder, har Kristoffer udviklet et skarpt øje for, at HR-indsatser skal tænkes som en del af en forretning. 

I MUUSMANN løser Kristoffer særligt opgaver inden for rekruttering. Testning af ledere og specialister samt vurderinger og feedback laver Kristoffer med en dyb forståelse for metodernes muligheder og begrænsninger og for menneskene, der er involveret.

Kristoffer har tidligere været selvstændig ad flere omgange, senest som praktiserende psykolog og konsulent med fokus på stress, arbejdsrelationer og ledelse. Endvidere bruger Kristoffer sit fag i forbindelse med en del frivillige engagementer.

Kristoffer er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet.

Kontakt

Mobil: 29 61 75 76

Mail: kl@muusmann.com