Malene Kjær-Jepsen er stærkt optaget af servicedesign i den offentlige sektor og står i spidsen for at udvikle MUUSMANNs særlige profil inden for samskabelse. Malene er en populær oplægsholder inden for servicedesign og underviser på designpilot-uddannelsen ”Gentænk den offentlige sektor” for offentligt ansatte.

Malene er kendt for at skabe stor effekt og værdi med afsæt i konkrete resultatskabende samskabelses- og borgerinddragelsesprocesser, og hun tør udfordre traditionelle tilgange dér, hvor de trænger til det – hun siger, hvad hun ser. Malene kendes på, at resultater og bred opbakning går hånd i hånd i praksis, og det skaber et stærkt afsæt i forhold til at implementere innovative tiltag helt i bund – også når kompleksiteten er stor.

Malene har tidligere været design- og managementkonsulent i Designsekretariatet i Kolding Kommune, hvor hun har været projektleder på en række servicedesign-projekter og en vigtig drivkraft i gennemførelsen af kommunens strategi ”Vi designer livet”.

Hun er medstifter og tidligere formand for Foreningen af Udviklingskonsulenter, der er landsdækkende (95 kommuner repræsenteret) og har til formål at skabe fællesskab blandt kommunale udviklingskonsulenter.

Malene har en baggrund som cand.scient.pol. og er desuden tæt på at afslutte en master i leadership and innovation in complex systems.

Kontakt

Mobil: 21 55 92 50

Mail: mkj@muusmann.com