Camilla Sort arbejder med leder- og organisationsudvikling med fokus på store forandringsprocesser i komplekse organisationer. Her har hun særligt fokus på at skabe involverende og inddragende processer, der skaber meningsfulde og holdbare løsninger for hele organisationen.

Camilla har stået i spidsen for en lang række forandringsprocesser i både private og offentlige organisationer, hvor hun har bistået ledere og medarbejdere med omstillinger, der ændrer adfærd, tænkning og tilgange. Hun har solid erfaring med samskabende processer og har for en række kommuner bistået med at borgervende velfærdsydelserne.

Hun har en baggrund som underviser, kommunikationsrådgiver og kommunikationsdirektør og kendes som en inspirerende, nærværende og troværdig facilitator og konsulent, som hjælper mange organisationer igennem store forandringsprocesser og i mål med deres ambitiøse projekter.

Camilla har mange års erfaring med kreative og involverende metoder og agerer smidigt i krydsfeltet mellem de nytænkende, kreative processer og den virkelighed, der kalder på virkning og effekt hos kunden. I MUUSMANN står hun i spidsen for de tværgående tiltag, der handler om forandringsledelse og medskabelse.

Camilla Sort er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet og har taget efteruddannelser i coaching og proces facilitering.

Kontakt

Mobil: 26 20 34 27 

Mail: cs@muusmann.com