Carsten Lysdahl Søgaard har en mangeårig HR- og Shared Service-ledelsesbaggrund fra det private erhvervsliv (Byggebranchen, Grundfos og Vestas) samt senest den offentlige sektor gennem ti år som koncern HR-direktør og medlem af koncernledelsen i Region Syddanmark.

Carstens erfaringsgrundlag er både dansk og internationalt funderet og er især baseret omkring organisationsforandringer, fusioner, ledelses -og kulturudvikling, leder- og lederteam sparring samt rekruttering af direktører, ledere og specialister til den offentlige og private sektor.

De seneste år har Carsten haft eget konsulentfirma, hvor han i samarbejde med andre konsulenter især har beskæftiget sig med search & selection til kommuner, regioner og den private sektor. Herudover har han også arbejdet med ledersparring og -coaching i forhold til udvikling.

Carstens passion er ”mennesket i rette job” – både i forhold til search, rekruttering, onboarding, udvikling og outplacement til nyt job. Hver eneste search-henvendelse til en kandidat kalder på grundighed og respekt, fordi den igangsætter en transition, som har livsbetydning for kandidaten, familien og økonomien. Denne værdimæssige tilgang gives til både kandidaten og kunden som fundament for det rigtige match.

I MUUSMANN arbejder Carsten primært med search, rekruttering, ledelsesudvikling og ledersparring.

Carsten har en HD i organisation og ledelse, har gennemgået et fire-ugers lederprogram på INSEAD og har senest taget en række masterfag i offentlig ledelse på Aalborg Universitet.

Kontakt

Mobil: 30 30 28 81

Mail: cls@muusmann.com