Malene Kjær-Jepsen er stærkt optaget af servicedesign i den offentlige sektor og står i spidsen for MUUSMANNs særlige profil inden for samskabelse. Malene er forfatter til bogen "Kærlig hilsen fru Hansen - Den offentlige sektor tilbage til virkeligheden", der er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag, og er en populær oplægsholder inden for servicedesign og ledelse.

Malene er kendt for at skabe stor effekt og værdi med afsæt i konkrete resultatskabende samskabelses- og borgerinddragelsesprocesser, og hun tør udfordre traditionelle tilgange dér, hvor de trænger til det – hun siger, hvad hun ser. Malene kendes på, at resultater og bred opbakning går hånd i hånd i praksis, og det skaber et stærkt afsæt i forhold til at implementere innovative tiltag helt i bund – også når kompleksiteten er stor.

Malene har tidligere været design- og managementkonsulent i Designsekretariatet i Kolding Kommune, hvor hun har været projektleder på en række servicedesign-projekter og en vigtig drivkraft i gennemførelsen af kommunens strategi ”Vi designer livet”.

Malene har en baggrund som cand.scient.pol. og har en master i ledelse og innovation med speciale i politisk lederskab.

Kontakt

Mobil: 21 55 92 50

Mail: mkj@muusmann.com