Mette Lybeck er stærkt optaget af de store overskrifter omkring udvikling og effektivisering af fremtidens velfærdssamfund og offentlige sektor. Hun arbejder primært med innovation, strategi og organisation, lederudvikling og talentudvikling. Endvidere har Mette tung erfaring med rekruttering og udvælgelse af ledere og specialister.

Mettes styrker er at analysere og konkretisere forretningsmæssige, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer og omsætte dem til interventioner og processer med mærkbar og dokumenterbar effekt. Hun har ry for at være en "tilpas" forstyrrelse i øjenhøjde og har nemt ved at sætte sig ind i en organisations mål, forretning, drivkraft og kultur.

Mette har som konsulent, udviklingschef og direktør gennem hele sin karriere haft fokus på udvikling af ledelse, organisation, strategi og HRM inden for både offentlige og private virksomheder. Det gælder særligt sundhedssektoren, uddannelsessektoren, det kommunale og regionale område samt mediebranchen.

Hun har tidligere bl.a. været HR partner i Region Syddanmarks ledelsesakademi, udviklingschef og HR-direktør på TV2 og afdelingsleder i Fyns Amt. Dertil har hun haft egen konsulentvirksomhed gennem en årrække samt været ekstern lektor på SDU på masteruddannelser i fagene Personlig ledelsesudvikling og Forandringsledelse.

Mette er Lybeck er uddannet cand.psych. og har en master i public management.

Kontakt

Mobil: 40 31 23 06

Mail: ml@muusmann.com