Camilla Sort er ny associeret partner i MUUSMANN

Vi er i MUUSMANN glade for at byde Camilla Sort med ind i ledelsen af virksomheden. Med Camilla ombord får vi en stærk kapacitet, der kan bidrage med helhedstænkning og stor kyndighed ud i håndtering af forandringsprocesser i komplekse organisationer.

Camilla har, før hun kom til MUUSMANN, tilegnet sig en bred palette af erfaringer og kompetencer, både som leder, som kommunikationsrådgiver, som underviser og som udøvende kunstner. Det har givet hende erfaringer fra mange organisationstyper og en særlig forståelse for, hvad der reelt får mennesker til at ændre adfærd og samarbejde til at fungere. Det har også bidraget til, at hun i dag af vores kunder kaldes en inspirerende, nærværende og troværdig facilitator og konsulent, som hjælper mange organisationer igennem store forandringsprocesser og i mål med deres ambitiøse projekter.

I ledelsen af MUUSMANN vil Camilla stå i spidsen for de tværgående tiltag, der handler om forandringsledelse og medskabelse. Og vi forventer, at hendes tankegang og metoder nok skal udfordre og skubbe lidt til os andre, så vi sammen kan bidrage med endnu bedre rådgivning og bistand til gavn for vores kunder.