Digital tavlestyring skaber værdi!

Tavlemøder handler om at gøre lange møder korte og effektive. Tavlen viser hvad mødet skal fokusere på, og man får skabt overblik og kontinuerlig opfølgning. Mødets resultater fastholdes på tavlen. Hos Freja Ejendomme er det ejendomsudviklingsprojekter og salgsprocesser, der følges på tavler og tavlemøder. I stedet for lange lister i Excel er Frejas projekter samlet i digitale tavler, som bruges til tavlemøderne.

”Vi har fået kombineret fordelene fra tavlestyring med fordelene fra digitalisering. Tavlekulturen giver fokuserede, levende møder og digitalisering giver informationer, der kan deles og tilgås også fra distancen” udtaler direktør Karen Mosbech.

Freja Ejendomme havde modet til at være blandt de første, hvor MUUSMANN implementerede nettavle-systemet. Implementeringen af tavler og tavlemøder kræver ledelsesmæssigt fokus, og tog også længere tid, end Karen Mosbech havde forestillet sig. Faktisk udvikler det sig stadig, for den digitale tavle udvikles løbende og indeholder flere muligheder, end Freja Ejendomme udnytter på nuværende tidspunkt.

”Vi foretager en indlæsning i tavlen af data fra vores it-systemer. Det betyder, at vores projektledere altid har adgang til data om en ejendoms kvm., fredningsforhold osv. fra tavlen. Desuden har man mulighed for at lægge billeder ind. De muligheder kan vi udnytte bedre end vi gør i dag, hvor vi primært opdaterer handlinger og noterer udviklingen i en sag” udtaler Karen Mosbech.

Hun har selv adgang til projektlisten på sin mobiltelefon og kan på listen følge med i, om der er fremdrift i projekterne.

”Tavlestyring rummer gode ting for os. Vi har frister og processer vi skal være meget opmærksomme på i forbindelse med salg af ejendomme, og her hjælper tavlerne os.”

Direktør Karen Mosbech oplever, at værdien af møderne og videndeling mellem møderne er øget.

Samtidigt giver tavlerne, som hænger på storskærme i kontormiljøet, en fælles opmærksomhed på udviklingen i ejendomsporteføljen og på salgsprocesserne.

Freja Ejendomme har nu anvendt de digitale tavler i 2 år. Siden opstarten er flere kunder kommet på systemet, både inden for byggeri og ejendomme og inden for andre sektorer. Der er således over 200 aktive tavler i brug. Nettavle-systemet er helt fleksibelt. Tavlernes indhold er fuldstændigt brugertilpasset og systemet er enkelt og let at bruge. Nettavlen er designet, så tavlemøder kan gennemføres ligeså let som med whiteboard, tusch og magneter. Det sker ved at bruge en iPad til at styre tavlen med på mødet.

Nettavle-systemet er implementeret af MUUSMANN i Freja Ejendomme i forbindelse med et mødeoptimeringsprojekt.

Kontakt partner Thomas Bitsch Jørgensen for yderligere oplysninger om de digitale tavler.