MUUSMANN på Folkemødet 2018

Lars Muusmann diskuterer ledelsesudfordringer i den offentlige sektor på folkemødet.
Fredag den 15. juni kl. 16.30 hos SundhedsParlamentet – F32, Havnegade 43, Allinge.

Her er hans brev til offentlige ledere:

Kære offentlige leder

Du gør et kæmpe stykke arbejde. Tak for det.

Du kæmper helt sikkert, lige som alle dine kolleger, for at forandre og udvikle den offentlige sektor, så der hele tiden kommer mere fokus på dem, det handler om – borgerne.

Men der er stadig et stykke vej. En del borgere har vanskeligt ved at finde vej i det system, der er skabt. Og der er fortsat behov for nye tilgange, der inddrager borgere, erhvervsliv og civilsamfund og skaber et fælles engagement.

Det kræver involverende og lydhør ledelse, hvor kvalitet, effektivitet og professionel styring går hånd i hånd med menneskelige hensyn.

Vi skal turde og have fokus på at gentænke den offentlige sektor, så vi gør vores systemer mere tilgængelige og menneskelige for alle.

Det er ikke så let endda, men lad os drøfte det sammen.

-----
Udover Lars Muusmann, kommer Chris Enrico Petersen, Lars Bo Pedersen, Camilla Sort og Malene Kjær-Jepsen også på folkemødet. Vi glæder os til at drøfte demokrati og udvikling af den offentlige sektor. Vi har en ny bog, Kærlig hilsen fru Hansen, under armen. Her giver vi konkrete bud på nye løsninger på velfærdsudfordringer. Løsninger, der er skabt sammen med borgere og civilsamfund.