NY BOG: Kærlig hilsen fru Hansen – Den offentlige sektor tilbage til virkeligheden

Malene Kjær-Jepsen fra MUUSMANN er aktuel med ny bog og stiller spørgsmålet: Hvordan ville den offentlige sektor se ud, hvis den kunne se sig selv med borgernes øjne? I bogen er hun og medforfatter Anne Schødts talerør for fem arketyper, der hver især giver deres (k)ærlige beretning om deres oplevelse af mødet med den offentlige sektor.

Bogens hovedbudskab er, at fremtiden kalder på fokus på mennesket frem for systemet.

Bogens anden del er en metode- og værktøjsdel med rod i designtænkning.

Nogle af dem, der allerede har læst bogen, siger:

”I dag er der 80 måder at være arbejdsløs på. Derfor bruger medarbejderne i jobcentrene 45 minutter i timen på at administrere og sætte krydser. Hvordan er det nogensinde kommet så vidt? Ikke bare i jobcentre, men i store dele af den offentlige sektor i Danmark? Bogen er et wake-up call til os, der har været med til at skabe afstand mellem borger og systemet i årevis, og et bud på, hvordan vi gør noget ved det”.
– Laila Kildesgaard, direktør i KL og tidl. kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune

”Bogen illustrerer, hvordan et afsæt i borgernes og det enkelte menneskes virkelighed giver de indsigter, der skal til, for at vi kan tænke velfærden radikalt anderledes. Pointerne er skarpt illustreret, og værktøjerne til at komme i gang er lige ved hånden. Bogen har en berettiget plads i den spændende og nødvendige udvikling, vi er i gang med i den offentlige sektor”.
– Frank E. Andersen, kommunaldirektør i Gentofte Kommune

Læs mere og bestil den på: http://dpf.dk/produkt/bog/kaerlig-hilsen-fru-hansen

Kontakt gerne Malene Kjær-Jepsen for mere information: mkj@muusmann.com eller 21 55 92 50.