Databeskyttelsesforordningen EU

Kravene til behandling og opbevaring af persondata skærpes i den nye EU databeskyttelsesforordning pr. 25. maj 2018. I MUUSMANN har vi altid og vil også fortsat leve op til de skærpede lovmæssige krav til behandling, opbevaring og sletning af persondata. Det gælder inden for alle vores forretningsområder.

I forbindelse med rekrutteringer registreres alle kandidater via vores online rekrutteringssystem, som sikrer, at kandidaten aktivt vælger at give sit samtykke til, at MUUSMANN må opbevare de relevante data. Der bedes udelukkende om personoplysninger, som der er brug for i rekrutteringsprocessen.

Som kandidat har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du ønsker at slette dine data, eller hvis du i øvrigt ønsker at få uddybende informationer om behandlingen af dine data.

Hos MUUSMANN arbejder vi efter en række procedurer, som sikrer, at vi overholder databeskyttelsesforordningen. Der er endvidere indgået databehandleraftaler med alle systemleverandører og it-samarbejdspartnere, så vi sikrer, at også disse efterlever databeskyttelsesforordningen.