Skip to main content

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://muusmann.com.

Databeskyttelsesforordningen EU

Kravene til behandling og opbevaring af persondata er skærpet i EU databeskyttelsesforordningen af 25. maj 2018. I MUUSMANN har vi altid og vil også fortsat leve op til de skærpede lovmæssige krav til behandling, opbevaring og sletning af persondata. Det gælder inden for alle vores forretningsområder.

I forbindelse med rekrutteringer registreres alle kandidater via vores online rekrutteringssystem, som sikrer, at kandidaten aktivt vælger at give sit samtykke til, at MUUSMANN må opbevare de relevante data. Der bedes udelukkende om personoplysninger, som der er brug for i rekrutteringsprocessen.

Som kandidat har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du ønsker at slette dine data, eller hvis du i øvrigt ønsker at få uddybende informationer om behandlingen af dine data.

Hos MUUSMANN arbejder vi efter en række procedurer, som sikrer, at vi overholder databeskyttelsesforordningen. Der er endvidere indgået databehandleraftaler med alle systemleverandører og it-samarbejdspartnere, så vi sikrer, at også disse efterlever databeskyttelsesforordningen.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Oplysningsforpligtelse som databehandler

I forbindelse med du søger en stilling i regi af MUUSMANN, har vi modtaget oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 og 14, skal vi på baggrund heraf orientere om behandlingen af oplysninger om dig.

Oplysning om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Virksomheden du søger en stilling hos er dataansvarlig for de oplysninger MUUSMANN har modtaget om dig og har du spørgsmål eller vil gøre brug af dine rettigheder, er du meget velkommen til at kontakte virksomheden ud fra oplysningerne i stillingsopslaget.

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med rekruttering til den ledige stilling.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a.

 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse
  • CV og ansøgning
  • Uddannelse og erhvervserfaring
  • referencer og anbefalinger

Vi opfordrer til at kandidater undlader at skrive CPR-nummer og/eller andre følsomme personoplysninger når de søger en ledig stilling.

Vi overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Emply
  • Den dataansvarlige

Dine personoplysninger bliver opbevaret i 180 dage fra din sidste opdatering.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningens artikel 15 – 18 og 20 – 21 en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

  • Ret til at få indsigt i dine oplysninger.
  • Ret til berigtigelse af dine oplysninger.
  • Ret til at få slettet oplysninger om dig.
  • Ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger.
  • Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at modtage dine personoplysninger (dataportabilitet).

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookies forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Klageadgang

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte den dataansvarlige.

 

Med venlig hilsen

MUUSMANN

Databehandler