Skip to main content

Rådgivning i krisetider

Covid 19 lægger et ufatteligt stort pres på det danske sundhedsvæsen. Vi vil i MUUSMANN gerne udtrykke vores største opbakning til alle de dygtige ledere og medarbejdere i sundhedsvæsnet.

MUUSMANN har i mange år arbejdet tæt sammen med det danske sundhedsvæsen – denne tid er ikke en undtagelse. Vi bistår med fx ledersparring og rådgivning i konkrete ledelsesmæssige og organisatoriske krisesituationer, foruden coaching af medarbejdere, som er særligt udsatte og har behov for en ’professionel ventil’ udenfor hospitalsregi. Og så er vi altid optaget af at hjælpe sundhedsvæsenet med at blive klogere på sig selv – også mens det hele sker og brager løs – gennem analyser og evalueringer mv. Vi tilpasser metoder og tilgange, så vi ikke larmer eller forstyrrer kerneopgaven. Vores konsulenter og erhvervspsykologer har stor indsigt i og erfaring med sundhedsvæsenet – vi har selv været der, og har daglig tæt kontakt med vores stærke netværk på hospitaler og i kommuner – nationalt og internationalt.

Møder og sparring foregår efter behov og kan afvikles virtuelt. Kontakt Partner Mia Fruergaard med henblik på en aftale.