Muusmann
Muusmann
Muusmann

Rekruttering

Når organisationer vælger at samarbejde med MUUSMANN om rekrutteringsforløb, er det ikke nødvendigvis fordi de mangler rekrutteringskompetencer. Det handler derimod om, at de i samarbejdet med MUUSMANN kan være sikre på at finde netop dén person, der kompetent kan varetage opgaven, og som samtidig fungerer i deres organisation.

Der er mange forhold, som skal være på plads for at finde det optimale match. Det handler om at identificere ledere med de rette ledelseskompetencer og faglige kvalifikationer, med de rette menneskelige værdier, med en personlighed, der passer ind i netop jeres organisation, og som selv ønsker at skifte job. Den metier har MUUSMANN specialiseret sig i. Vi har igennem årtier hjulpet mange politisk styrede organisationer med konstruktive og resultatskabende forløb.

Vi kender til udfordringerne

Med mere end 75 rekrutteringer hvert år af ledere og chefer til politisk styrede organisationer forstår vi de udfordringer, vores kunder står med. MUUSMANNs konsulenter er stærke i rekrutteringens mange facetter og i de opgaver og udfordringer, der gør sig gældende i det pågældende område.
1

Vi har et kæmpe netværk

Som central spiller igennem årtier har vi oparbejdet et stort netværk, som vi trækker på, når vi skal finde relevante kandidater. Vi kender dem – vi ved, hvor de er. MUUSMANN prioriterer search-funktionen meget højt og anvender kun erfarne og indsigtsfulde konsulenter til funktionen.
2

Vi er ekstra grundige med test

MUUSMANN anvender et velgennemprøvet system, hvor data aldrig står alene. Alle vores tests rummer både data fra personlighedstest og færdighedstest samt en kvalitativ del, som består af en praktisk og sektorspecifik case-test og en samtale med en konsulent og en psykolog. Samlet set får I en dyb og omfattende beskrivelse af jeres kandidat udarbejdet af konsulenten og psykologen.
1